Skönhet

Mitt första inlägg

Fransförlängningar – för- och nackdelar

Inte överraskande har ögonfransförlängningar blivit mer känt under de senaste åren. De flesta kvinnor har inte tillräckligt med tålamod eller tid att använda fransförlängning varje dag. Och detta är ett faktum; vi kanske inte har tid att använda mascara eller curler heller, ochi sådana fall är ögonfransförlängningar ett bekvämt alternativ och sparar mycket tid när du förbereder dig för att resa till var som helst.

Om vi ska prata om ögonfransförlängningar är det bra att göra dem hos en ansedd och erfaren ögonfranstekniker i Stockholm. Du bör ha kunskap om deras för- och nackdelar. Låt oss titta på vad du bör veta först.

Fördelar:

Här är några fördelar när du får ögonfransförlängningar.

Kanske ser naturligt ut: det beror på vilken typ av ögonfransar du använder, resultaten är ganska naturliga även utan att använda mascara, så att du alltid har ett vaket och uppdaterat utseende så snart du öppnar ögonen med ögonfransar.

DET HÅLLER NÄSTAN 3 VECKOR: Upp till tre veckor behöver du inte oroa dig för att bära mascara eller curla dina ögonfransar när du har bråttom.

SKRÄDDARSY DINA FRANSAR: Du kan välja vinkeln och längden på dina ögonfransar. Det naturliag är mellan 10 och 12 mm, och de flesta salonger gör dom mellan 6 och 17 mm.

NACKDELAR:

Några nackdelar som du bör veta innan du görl ögonfransförlängningar:

LÅNG PROCESS: Om du har ett busy schema bör du inte ens tänka på att få det. Om du vill få mer än 75 ögonfransar i ett öga tar processen cirka 2 till 3 timmar. Under proceduren kan du inte läsa en bok, prata i telefon eller ens titta på telefonen. Om det här är första gången kan du börja med en halv uppsättning ögonfransar, så att du inte behöver sitta i en stol i tre timmar.

ALLERGISKA REAKTIONER PÅ ÖGAT: Eftersom limmet innehåller formaldehyd kan vissa människor få allergiska reaktioner. Vissa lim som inte innehåller formaldehyd kommer att producera det som ett resultat av den kemiska reaktionen av limmet med luft. Om du har någon hud- eller ögonkänslighet bör du rådfråga en ögonfranstekniker för att kontrollera om det är formaldehyd.

HÅLLER ENDAST TRE VECKOR: detta är också bra eftersom du inte behöver oroa dig för att applicera mascara, det kan också vara en bluff eftersom den tre veckors perioden går snabbt. Vissa människor har inte råd med det var tredje vecka. För detta ändamål kan du överväga ögonfransförlängningar vid vissa speciella tillfällen, till exempel bröllop eller helgdagar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *