Miljön

Viktiga saker du behöver veta innan du köper en elbil.

1. Laddning: Du kan ladda elbil antingen direkt från ditt vanliga hemuttag för 120V eller från ett uppgraderat uttag i ditt hem avsedd för tunga elektriska apparater som torkmaskin. Uppgraderade uttag är ett bra val för ditt fordon om kravet är 240V. Det är även bra om du hittar laddstationer i Stockholm för laddning.
2. Körsträcka: om ditt fordon ligger inom laddningsområdet 120V kan du täcka maximalt 6 mil per timme. Om ditt fordons laddningsområde är 240V kan du täcka upp till 25 miles per timme med laddning. Därför är det viktigt att hitta hotell som har laddbox eller laddstolpar också.
3. Skattekredit: om du köper en elbil, kommer du att vara kvalificerad upp till 7500 dollar federala skattekredit. Den federala begränsningen för skattekredit varierar från en tillverkare till en annan. Så se till att veta detsamma innan du kan slutföra tillverkaren du vill köpa från.
4. Offentliga laddstolpar i Stockholm: Vanligtvis kan du hitta ett antal snabba elektriska laddningsstationer uteslutande avsedda för Teslaägare. Så om du planerar att slutföra en tillverkare, se till att det finns tillgängliga på dina frekventa rutter som inkluderar din arbetsplats, närmaste köpcentrum och som sådan.

i

Elbil i allmänhet blir populär idag. Välj helst den med ett gott rykte och många laddningsstationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *